La Borda avança en el seu finançament amb la signatura del conveni amb el Coop57

con No hi ha comentaris

_MG_5391

La Borda avança a velocitat vertiginosa no només en les obres que ja es veuen els fonaments sinó també amb la signatura ahir dijous del conveni per establir el marc de finançament del projecte.  La operació financera es farà completament al marge del sistema bancari regulat i convencional ja que es finançarà mitjançant les aportacions de les persones sòcies de la Borda, una línia de finançament de Coop57 i l’emissió de 800 títols participatius de mil euros cadascun que s’oferiran al teixit social de Coop57 i La Borda i al conjunt de la societat estatal.

Amb aquesta signatura el Coop57 es compromet amb la Borda a fer-la realitat i contribuir a donar valor d’ús de l’habitatge per sobre de l’ús mercantil.

Gràcies Coop57 per confiar en nosaltres i per ajudar-nos a crear un nou model d’accés a habitatge que trenca el binomi compra-lloguer. Estem obrint un nou camí, si vols ser part del projecte fes-te sòcia i contribuiràs a construir una nova societat on l’accés a l’habitatge és més a prop, on la propietat és col·lectiva, si existeix la Borda, podrem replicar-la i haurem creat l’alternativa més justa d’accés a l’habitatge.