Encetem l’emissió de títols participatius a través de Coop57!!

con No hi ha comentaris

apotaalaborda

La cooperativa accedirà al finançament necessari al marge del sistema financer convencional i amb la força de totes. Avui s’enceta l’emissió de 865 títols participatius de mil euros cadascun a un termini de 3 anys i una remuneració anual del 1,75%. Amb aquest finançament s’avança de manera decisiva en la construcció de l’edifici, que alhora crea un nou model d’accés a l’habitatge pioner a l’estat espanyol. La resta de finançament pendent provindrà de la campanya #volemser1000 que aconseguirà mil socis del projecte a cent euros cadascú.

Sota el títol de #LaBordaAporta #AportaALaBorda la cooperativa pretén obtenir el suport i les aportacions econòmiques de la societat civil a través de l’adquisició de títols participatius per valor de 865.000€ per tal que el projecte aporti un nou model transformador d’accés a l’habitatge a través de fórmules comunitàries. Es tracta de garantir el dret a l’habitatge recuperant el seu valor d’ús, posant èmfasi en el fet social d’habitar-lo, en comptes de ser considerat un bé de consum i al servei de les lleis del mercat o de processos especulatius.

La coordinació i gestió dels títols participatius anirà a càrrec de Coop57, sccl, una cooperativa de serveis financers ètics i solidaris que a més a més garanteix el 80% de l’emissió.

Els títols es poden adquirir a través del formulari de subscripció de la pàgina web de Coop57  https://coop57.coop o bé contactant amb Coop57 (Tel 93 268 29 49, titols@coop57.coop)

 

Més informació aquí DOSSIERLaBorda-TitolsParticipatius_CAT