Ja anem per la cinquena!!

con No hi ha comentaris

A mitjans del mes d’abril, un cop realitzada tota la primera fase de fonamentaci贸 i estructura de planta baixa amb formig贸, arribava a l’obra el primer cami贸 des de les instal路lacions d’Egoin al Pa铆s Basc amb els panells necessaris per iniciar la construcci贸 de les sis plantes d’habitatge de La Borda.

S贸n panells de fusta contralaminada de pi insigne (pinus radiata) tractats, assemblats i mecanitzats a f脿brica. 脡s tracta d’un sistema on s’aconsegueix una alta prestaci贸 estructural de la fusta i una gran rapidesa de muntatge. Amb un total de 6 setmanes, 14聽camions carregats de panells i m茅s de 150.000 cargols col路locats quedar脿 tota l’estructura completada.

Tal i com poden veure tants ve茂ns i ve茂nes que des del carrer Constituci贸 queden sorpresos amb l’espectacular muntatge, actualment ja s’han completat les plantes primera, segona, tercera, quarta i cinquena! Aix貌 va permetre a les futures usu脿ries amb molt铆ssima emoci贸 i expectaci贸 despr茅s de tant esfor莽 i tantes sessions d’arquitectura, fer la primera visita d’obra a l’interior dels habitatges.

Podeu veure imatges de la construcci贸 al nostre聽instagram.