Ja anem per la cinquena!!

con No hi ha comentaris

A mitjans del mes d’abril, un cop realitzada tota la primera fase de fonamentació i estructura de planta baixa amb formigó, arribava a l’obra el primer camió des de les instal·lacions d’Egoin al País Basc amb els panells necessaris per iniciar la construcció de les sis plantes d’habitatge de La Borda.

Són panells de fusta contralaminada de pi insigne (pinus radiata) tractats, assemblats i mecanitzats a fàbrica. És tracta d’un sistema on s’aconsegueix una alta prestació estructural de la fusta i una gran rapidesa de muntatge. Amb un total de 6 setmanes, 14 camions carregats de panells i més de 150.000 cargols col·locats quedarà tota l’estructura completada.

Tal i com poden veure tants veïns i veïnes que des del carrer Constitució queden sorpresos amb l’espectacular muntatge, actualment ja s’han completat les plantes primera, segona, tercera, quarta i cinquena! Això va permetre a les futures usuàries amb moltíssima emoció i expectació després de tant esforç i tantes sessions d’arquitectura, fer la primera visita d’obra a l’interior dels habitatges.

Podeu veure imatges de la construcció al nostre instagram.