La Borda exposada a Alemanya i Córdoba

con No hi ha comentaris
L’experiència de La Borda forma part de l’exposició “Together! The New Architecture of the Collective” al Museu Vitra (Weil am Rhein, Alemanya)  que va ser inaugurada el passat 3 de juny i que es pot visitar fins el 10 de setembre. L’exposició presenta els exemples més innovadors de noves formes de vida i construcció comunitària sorgides els últims anys. Ha estat la resposta col·lectiva al desafiament de l’especulació i l’augment del cost de l’habitatge arreu del món.
També trobareu La Borda exposada a Córdoba, dins de la exposició Piso Piloto, que s’estarà fins al 17 de setembre a la Sala de Exposiciones Vimcorsa. La mostra, que planteja una mirada global a l’accés a l’habitatge, ja ha visitat Barcelona, Medellín i la ciutat de Mèxic.