Vine a ajudar-nos a la obra

con No hi ha comentaris

L’obra del nostre edifici avança a bon ritme. Estem a punt d’acabar de formigonar els terres, que ara cal protegir perquè l’obra pugui continuar, ja que el material quedarà vist. Per a protegir el terra hem optat per fer fer-ho nosaltres mateixes, reciclant moqueta que els darrers mesos hem recuperat de fires.

Necessitem el màxim de mans per acabar el més aviat possible, per això obrim la darrera jornada de treball a tots els que us interessa el projecte. La propera jornada és el dimarts 26 de setembre a les 17h, a la mateixa obra. Aprofiteu aquesta oportunitat de viure la obra de La Borda des de dins i compartir una bona estona amb els seus socis.

Nosaltres posarem casc i guants, vosaltres vingueu amb botes o sabates que cobreixin bé els peus i pantalons llargs.

Si us animeu a venir contacteu a info@laborda.coop