Noves dates d’autoconstrucció

con No hi ha comentaris

A La Borda comencem l’any a punt per seguir construint un dels nostres desitjos que perseguim des de fa anys. L’autoconstrucció de La Borda continua i també comença l’any amb moltes ganes, La primera jornada d’autoconstrucció de l’any serà dissabte 13 de gener de 10 a 13.30h i de 15 a 17.30h. Hi haurà dinar per qui vulgui quedar-se, La Borda convida!

Les jornades d’autoconstrucció són una bona oportunitat per veure l’obra per dins, conèixer el projecte i la gent que forma La Borda, i donar suport a la cooperativa. El darrer trimestre del 2017 diverses persones han vingut a donar-nos suport i formar part de la família bordenca.

Les feines previstes són col·locar aïllament als baixants, col·locar moqueta en galeries i posar massilla. Nosaltres posarem casc i guants, vosaltres vingueu amb botes o sabates que cobreixin bé els peus i ben abrigats que a l’obra fa fred! No cal tenir coneixements previs ni habilitats especials. L’únic condicionant és ser major d’edat, ja que a l’obra no poden entrar menors. L’accés es fa per l’entrada d’obra que hi ha al carrer Constitució davant del carrer Toledo.

Les futures dates previstes són dissabte 10 febrer, diumenge 18 març, dissabte 12 maig, diumenge 27 maig i dissabte 9 juny.

Si us animeu a venir ompliu el següent Doodle amb el vostre nom i mail per si us haguéssim de contactar.

Imatge de Joan Andreu i Usue Belandia