Arribem a la recta final de l’obra i obrim noves dates d’autoconstrucció

con No hi ha comentaris

Fa poc més d’un any iniciàvem les obres i ja comencem a veure’n el final! Esperem poder finalitzar la obra al voltant d’aquest estiu i començar els tràmits per entrar a viure a la Borda. En aquests moments tots els murs interiors estan acabats així com la major part de les instal·lacions. El més visible de l’obra actualment és la construcció de l’hivernacle que ens ajudarà a regular la temperatura a través del pati. L’estructura principal s’ha acabat aquesta setmana i properament es començarà a cobrir amb policarbonat. També en aquests moments estem instal·lant els aparells sanitaris dels banys i la propera setmana iniciarem a retirar les proteccions dels terres per poder pulir l’acabat de formigó dels habitatges. D’altra banda podeu veure com hem començat a protegir la mitgera de fusta i en breu la façana del carrer Constitució. Com sempre podeu seguir la obra a través de les imatges de l’àlbum de Facebook.

 

Noves dates d’autoconstrucció

Hem obert dues noves dates d’autoconstrucció, els dissabtes 12 de maig i 2 de juny. Us agraïm el vostre interès i col·laboració! Gràcies al treball comunitari de tots i totes molt aviat farem que La Borda sigui una realitat.
Important: us donem algunes indicacions que cal tenir en compte per participar en les jornades d’autoconstrucció.
– Quedem a les 10h (torn de matí) o a les 15.30h (torn tarda) a l’entrada de l’obra, al carrer constitució davant del carrer Toledo. Enllaç al google maps.
– Per les persones interessades, abans de començar el torn de matí es farà una petita visita d’obra.
– És imprescindible venir amb bon calçat. Si teniu sabates de seguretat millor, sinó botes o sabates amb bona sola i que agafin bé el peu.
– També recomanem venir amb roba còmoda i apta per a poder treballar i embrutar-se una mica.
– Si en teniu, també podeu portar casc d’obra, guants per treballar, ulleres de protecció i protectors auditius.
– Es recomana portar protecció solar.
– A l’obra només poden entrar majors d’edat.
– Si tens algun dubte o sorgeix un imprevist ens pots contactar a coophabcb.arquitectura@gmail.com

Per venir a la jornada cal apuntar-se a través d’aquest formulari.