Darreres dates d’autoconstrucció d’estiu

con No hi ha comentaris

Els propers dissabtes 30 de juny i 7 de juliol realitzarem les darreres jornades d’autoconstrucció abans de les vacances d’estiu. Seran jornades de matí i tarda, de 10 a 18.30h amb dinar inclòs.

Les jornades d’autoconstrucció són una bona oportunitat per veure l’obra per dins, conèixer el projecte i la gent que forma part de La Borda, i donar suport a la cooperativa. El darrer any moltes persones han vingut a donar-nos suport i formar part de la família bordenca. No cal tenir coneixements previs ni habilitats especials. L’únic condicionant és ser major d’edat, ja que a l’obra no poden entrar menors. L’accés es fa per l’entrada d’obra que hi ha al carrer Constitució davant del carrer Toledo.

Seguirem avançant amb el terra de la cuina dels menjador comunitaris, amb la intenció de col·locar totes les peces. A més també començarem altres tasques per preparar el final d’obra, que ja tenim a tocar.

Recordeu que és indispensable venir amb bon calçat. Qui en tingui que porti sabates de seguretat, i si no botes amb bona sola i que protegeixin bé el peu. També val la pena venir amb roba còmoda i que es pugui embrutar. Recomanem també portar protecció solar!

Si us animeu a venir heu d’omplir el següent formulari amb les vostres dades.