Ja està aquí la calçotada!

con No hi ha comentaris

Com cada any celebrem la calçotada amb totes aquelles persones que ens vulguin acompanyar. Aquest any aprofitarem per celebrar la construcció del nostre edifici envoltats de totes aquelles persones que ho heu fet possible (les que heu vingut a les autoconstruccions, les que us heu fet sòcies, les que heu posat capital, la comunitat de Can Batlló,…). També obrim la calçotada als nous grups d’habitatge cooperatiu que hi ha al barri, com La Diversa a la carretera de la Bordeta, o Sotrac, un grup que s’ha constituït amb sòcies expectants de la Borda. Us esperem a tots els i les que ens vulgueu acompanyar el dissabte dia 16, al carrer 11 de juny de Can Batlló. Podeu comprar tickets al mateix bar de Can Batlló o a Lacol (C.Ciceró 5, al costat de la plaça Osca).