La Borda, premi de bronze dels World Habitat Awards

La Borda, premi de bronze dels World Habitat Awards

con No hi ha comentaris

La Borda ha estat guardonada amb un premi de bronze dels World Habitat Awards. El jurat ha destacat: “és molt difícil separar-se del camí històric de l’habitatge, però La Borda ho ha aconseguit. Es tracta d’un precedent del que és possible en el món de l’habitatge cooperatiu, i han pogut construir un edifici bell en una ciutat costosa”.

Cada any s’entreguen els Premis Mundials de l’Hàbitat als projectes d’habitatge més destacats i innovadors del món. Establerts l’any 1985, els organitza World Habitat amb ONU-Hàbitat. En cada edició dos guanyadors reben el premi d’or, de 10.000 lliures. La fundació Hàbitat3 ha guanyat un dels premis d’or. Podeu veure tots els projectes guanyadors en detall aquí.

Comunicado de prensa (castellano)

Press release (English)