Impuls Cooperatiu de Sants: fomentant l’Economia Social i Solidària al barri

con No hi ha comentaris

Sants, un barri dinàmic i divers, és l’escenari perfecte per a l’eclosió d’iniciatives socioeconòmiques transformadores. Enmig d’aquesta efervescència, neix l’Impuls Cooperatiu de Sants, un espai de trobada i intercooperació que té com a objectiu principal promoure una economia social i solidària al cor del barri.
Impuls Cooperatiu de Sants és molt més que un simple recull de productes i serveis. És una comunitat que comparteix valors profunds d’equitat, solidaritat i sostenibilitat. El seu enfocament està en la resolució de les necessitats col·lectives mitjançant pràctiques emancipadores que posen en primer lloc la vida de les persones i la cura del medi ambient.

El catàleg que l’Impuls Cooperatiu de Sants ofereix té l’objectiu de donar a conèixer les nombroses iniciatives d’economia social i solidària presents al barri. Aquestes iniciatives no només ofereixen productes i serveis de qualitat sinó que també estan compromeses amb la millora de la comunitat i la promoció d’un canvi en el model econòmic.

Des de productors locals que ofereixen aliments ecològics fins a tallers artesans que impulsen la creativitat i l’aprenentatge, el catàleg ofereix una àmplia gamma d’opcions per a aquells que busquen consumir de manera responsable i contribuir al desenvolupament sostenible.

Per facilitar l’accés a aquest ventall d’iniciatives i recursos, Impuls Cooperatiu de Sants ha desenvolupat un portal web. Aquesta plataforma no només proporciona informació detallada sobre les iniciatives i els serveis disponibles, sinó que també mantindrà el catàleg actualitzat amb les noves incorporacions. Això significa que sempre hi haurà noves oportunitats per explorar, noves maneres de col·laborar i noves maneres d’implicar-se en la construcció d’una societat més equitativa i sostenible.

L’Impuls Cooperatiu de Sants és un exemple brillant de com la comunitat pot unir-se per promoure un canvi real en el model econòmic. La seva missió de posar la vida de les persones i la cura de la naturalesa al centre de les pràctiques econòmiques és una crida a l’acció per a tots els residents i visitants del barri.

Si estàs interessat en conèixer les iniciatives d’Economia Social i Solidària de Sants i contribuir a un futur més solidari i sostenible, no dubtis a explorar el catàleg d’Impuls Cooperatiu de Sants i a participar en aquest moviment transformador.

Amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona

Aquesta acció ha rebut una subvenció de la convocatòria de l’Ajuntament de Barcelona per a la reactivació l’enfortiment de l’economia social i solidària i el desenvolupament de projectes que executen l’Estratègia #ESSBCN2030 – “Enfortim l’ESS” 2022