Optimitzem el control de consum energ猫tic

con No hi ha comentaris

El control i la gesti贸 efica莽 del consum energ猫tic s贸n una preocupaci贸 creixent en molts 脿mbits, des de les empreses fins als edificis residencials. Un aspecte cr铆tic en aquest proc茅s 茅s la mesura precisa del consum t猫rmic, que pot determinar si estem utilitzant els recursos de manera eficient i, alhora, assegurar una facturaci贸 precisa. Recentment, el nostre coordinador s’ha embarcat en una col路laboraci贸 crucial amb la cooperativa d’enginyeria Arkenova SCCL per millorar la gesti贸 d’aquest aspecte fonamental.

En el marc d’aquesta col路laboraci贸, s’han dut a terme diverses reunions amb els t猫cnics per revisar els aparells de mesura del consum t猫rmic. L’objectiu principal d’aquesta revisi贸 茅s detectar i corregir lectures err貌nies que puguin donar lloc a una facturaci贸 inexacta. Aquest pas 茅s crucial per assegurar que els recursos s’estan utilitzant eficientment i per evitar costos innecessaris.

Un altre aspecte important d’aquesta col路laboraci贸 茅s la formaci贸 del nostre coordinador en l’煤s de la plataforma Smart Data System. Aix貌 permetr脿 un millor seguiment de la implementaci贸 i l’afinament de la dom貌tica de l’edifici. Treballant de la m脿 amb els t猫cnics, es busca assegurar que tots els sistemes estiguin optimitzats per a un control efica莽 del consum energ猫tic.

En cas de lectures err貌nies o altres incid猫ncies que puguin afectar la facturaci贸 del consum, s’ha elaborat un protocol d’actuaci贸. Aquest protocol servir脿 com a guia per resoldre r脿pidament qualsevol per afrontar desviaments i altres incid猫ncies que puguin sorgir en la mesura del consum energ猫tic. Aquesta acci贸 contribuir脿 a una major efici猫ncia i a evitar interrupcions en la gesti贸 del consum energ猫tic. El treball no s’acaba aqu铆. El nostre coordinador afinar脿 les eines i resoldr脿 qualsevol anomalia que pugui afectar la recopilaci贸 de dades per a la facturaci贸 precisa del consum. Aquest enfocament integral garantir脿 un control prec铆s i eficient del consum, aprofitant al m脿xim els recursos disponibles.

En resum, la col路laboraci贸 amb Arkenova SCCL ha marcat un pas important en la millora de la gesti贸 del consum energ猫tic en el nostre edifici. La revisi贸 d’aparells, la implementaci贸 de tecnologies com Smart Data System i la creaci贸 de protocols d’actuaci贸 s贸n passos fonamentals per aconseguir una gesti贸 m茅s eficient i una facturaci贸 precisa del consum. Aquesta iniciativa no nom茅s suposa un estalvi econ貌mic sin贸 que tamb茅 contribueix a una utilitzaci贸 m茅s responsable dels recursos i a la sostenibilitat ambiental.

Amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona

Aquesta acci贸 ha rebut una subvenci贸 de la convocat貌ria de l鈥橝juntament de Barcelona per a la reactivaci贸 l鈥檈nfortiment de l鈥檈conomia social i solid脿ria i el desenvolupament de projectes que executen l鈥橢strat猫gia #ESSBCN2030 – “Enfortim l鈥橢SS” 2022