Les sòcies expectants inicien el seu camí

con No hi ha comentaris

L’autorganització de les sòcies expectants és ja una realitat, s’han reunit dues vegades: la primera amb l’acompanyament d’algunes sòcies habitants de La Borda i la segona ja no. Estan en fase de coneixement mutu i de posada en comú de moltes de les idees que tenen sobre aquesta forma d’accés a l’habitatge.

Senten que hi ha molta energia i entusiasme per part de les participants, i han decidit realitzar algunes trobades més “afectives”, on s’apropen per a intentar identificar les similituds i diferències. En aquests dies faran una primera enquesta per a sòcies per organitzar reunions monotemàtiques per tractar aspectes concrets, com ara visions polítiques, tècniques, econòmiques, personals, etc… en relació a l’habitatge, el cooperativisme i la vida en comú