Ja ens cal només el 10% del pressupost!

con No hi ha comentaris

Després de l’èxit rotund de l’emissió de títols participatius feta amb Coop57, la cooperativa ha seguit recollint suports de persones i entitats que volen col·laborar en fer realitat el projecte. Gràcies a la suma de totes aquestes aportacions, La Borda ha aconseguit captar més del 90% del finançament necessari, i volem destacar que una important quantitat d’aportacions provenen de gairebé 200 persones sòcies i col·laboradores de La Borda. Confiem que per assolir el nostre objectiu seguirem creixent en nombre sòcies que vulgui fer aportacions voluntàries de capital o es proposin altres maneres de col·laborar, per aconseguir un finançament al marge del sistema financer convencional.

Us animem a totes a contribuir en fer-ho possible!! Fes-te sòcia!